Motiv Covert Revolt Bowling Ball Review — Bowling denne måned

Bowler Ratings

PatternStTwCrOily: X.XX.XX.XMedium: X.XX.XX.XDry: X.XX.XX.XSport: X.XX.XX.X

Bowler ratings er fra 1 til 10 i rækkefølge af Stroker (ST), Tweener (TW), Cranker (CR)

Bemærk: Bedømmelser er kun tilgængelige for vores premiummedlemmer.

Generelle Info

Coverstock SpecsName: Turmoil HFSType: Reactive SolidBox Finish: 3000 Grit SandedColor: Black SmokeEmptyCore SpecsName: VanquishType: SymmetricalRG: 2,47
Diff: 0.056 Int. Diff: 0.000

The Covert Revolt er den nyeste højtydende bold til Motiv. Denne bold benytter en helt ny kerneform for Motiv kaldet Vanquish. Denne kerne er en lavere RG og høj differential kerneform. Det er omgivet af en ny coverstock kaldet Turmoil HFS. HFS står for høj friktion solid, og denne coverstock lever op til navnet. Den kommer ud af æsken på 3000 slibet slibet.

Vi havde vores bedste reaktion på det tunge testmønster. Denne dækning var i stand til at tygge gennem olien på dette mønster og helt rive sidelæns, når det så friktion. Selv vores

Er du allerede medlem af premium? Klik her for at logge ind.

Motiv Covert Revolt Sammenligninger

Klik nedenfor for at se en sammenligningstabel af de viste bowlingkugler:

For at sammenligne Motiv Covert Revolt med andre bowlingkugler, skal du bruge vores Bowling Ball Comparison værktøj.

Om BTM Ball Testing Team

BTM Ball Testing Team ledes af Eric Martinez. Vores team af tre testere har kastet og gennemgået hundredvis af bowlingbolde til Bowling This Month. Når han ikke tester bolde til BTM, ejer Eric og driver University Pro Shop i San Antonio, TX, og han er en ivrig konkurrencedygtig bowler. Klik her for at lære mere om, hvordan vi tester og vurderer bowlingkugler.

Bowling Månedens abonnenterklæringer

«Jeg har været bowling siden jeg var 5 år, jeg er nu 31 og skål i en konkurrencedygtig liga og sport et 220 gennemsnit. Jeg har været en loyal og dedikeret læser af BTM i mange år. Det er min go-to source for at få information om færdigheder, strategier og vigtigst af alt, hvad jeg har lyst til. Jeg har lyst på mig, jeg har det godt kendte i bowlingens verden, men hver måned er der altid noget nyt, jeg lærer. Forfatterne er også meget artikulerede og meget tilgængelige. kompliment til Phil Regan. Jeg forlod en kommentar til sin artikel og han mailede mig! Jeg var i stand til at stille ham nogle spørgsmål, og han var meget taknemmelig og hjælpsom. Jeg kan sige mere om BTM, hvis han fik chancen. Jeg ville helt sikkert løbe tør for plads i denne boks. Jeg elsker BTM og vil altid. «

— Jim Hambel (bowler og bowling denne måneds abonnent)

«Jeg har været en Bowling This Month-abonnent siden starten. Jeg elsker det. Det er et meget uddannelsesmæssigt og nyttigt værktøj til mig både personligt og professionelt, da det hjælper mig med at holde fokus på nye måder at forbedre mit mentale og fysiske spil på plus Det hjælper professionelt, da vores sport fortsætter med at udvikle sig med flere nye produkter og koncepter. Hvis du vil have et værktøj til at hjælpe dig med at holde os på forkant med vores sport og industri, bliver du en abonnent på Bowling This Måned i dag. «

— Rick Whelan (bowler, bowling industri professionel og Bowling denne måned abonnent)

Похожие статьи

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
All About Martial Arts