23 Kraftige måder at motivere dig selv

Motivation er noget, vi skal bære i os, men det ser ikke altid ud på egen hånd. Nogle gange har vi brug for lidt hjælp til at finde den motivation, vi har brug for til at drive vores virksomheder, for at lede vores virksomheder, at støtte vores teams og hjælpe vores kunder.

Her er 23 måder at øge din motivation på:

1. Få sulten. Find ud af, hvad der driver dig — hvad du er lidenskabelig overfor — og vær fokuseret på det ønske.

2. omfavn dit drev Den eneste måde at få noget på, er at omfavne det med al din tillid og viljestyrke. Lav et løfte til dig selv, at hvis du vil have noget gjort, vil du få det gjort, fordi intet nogensinde vil ske i sig selv

3. Skub alle de rigtige knapper. Hvis tingene går ud af skinnerne, fortæl dig selv hvad du skal høre for at tage kontrol tilbage. Der er mange ting, vi ikke har kontrol over, men vi har altid kontrol over, hvordan vi reagerer. Aktivér din positivitet.

4.Tackle små opgaver. Slå et par små ting fra din opgaveliste og lav små ritualer for at give din motivation noget fart.

5. er til stede Det er nemt at være så fokuseret på fremtiden, at du mister det rigtige foran dig. Bliv grounded i øjeblikket.

6. Gør noget dårligt. Perfectionisme er motivationens værste fjende. Underminere disse instinkter ved at lære at gøre noget, du ikke har noget talent eller evne til. Du lærer medfølelse for andre i samme situation, og næste gang du konfronteres med de samme omstændigheder, ved du præcis, hvad du skal gøre.

7. Tal med tænkere. Hold dig tæt på venner og familiemedlemmer, der udfordrer din tænkning og holder dig fokuseret, selvsikker og positiv.

8. Lad det ske. Nogle gange gør vi ikke de ting, vi skal gøre, fordi vi hemmeligt tror, at nogen kommer til at komme og redde os. Husk det gamle ordsprog «Hvis det skal være, er det op til mig.» Det kan være en skræmmende sandhed, men det er ærligt.

9. frigør din tænkning Lad ikke din tænkning blive begrænset eller stiv, men prøv at opleve nye måder at gøre ting på. Forplig dig til at lede efter innovative ideer — der er intet mere motiverende end følelsen af uendelig mulighed.

10. Fortsæt med at flytte. Når kroppen bevæger sig, gør det også sindet. Tænk på hyggelige måder, du kan arbejde lidt motion på i dag. Tænk ikke på det som tiden væk fra arbejde — mange siger, at de gør deres bedste tænkning, mens de løber eller går.

11. Brug din svaghed. Hvad du tænker på som en svaghed, kan virkelig blive en styrke. Lær at udnytte dine svagheder. Drej dem rundt og se muligheder opstå.

12.Honor dine vaner. At forsøge at slippe af med en dårlig vane er notorisk vanskelig. I stedet giver dine dårlige vaner en vis respekt og tilpass dem til noget nyt, der tjener dig mere effektivt.

13. står over for din frygt Frygt er det værste, der kan ske med motivation. Hvis du vil være motiveret, er du nødt til at vende op for din frygt.

14. Afslut dig med, hvad andre mennesker tænker. Tænk på dit selvværd og frigør dig selv for andres meninger og forventninger. Forlad dit selvbevidsthed bag. Handler om dine instinkter og tager risici ved at opgive.

15. Vær vedholdende med dig selv. Hvis du er vant til at tale dig ud af handling, fordi du mangler selvtillid, stil den indre stemme og nægter at tage nej til et svar.

16. Skriv dit eget script. Alt for ofte har vi så travlt med at leve det script, som andre mennesker har skrevet til os, at vi ikke har tid til de ting, vi ønsker og forestiller os selv. Tag ejeren af dit script tilbage, og du vil finde din motivation.

17.Tryk hvert problem som en gave. Når du ændrer måden du ser på din — når du holder op med at se dem som problemer — bliver de muligheder for at opdage en ny løsning. Du har altid et valg i, hvordan du reagerer på begivenheder.

18. Påmind og spol tilbage. Hvis du er mindre end toppræstationer, skal du huske dig selv om dine mest positive og inspirerende tanker, og spoler dem i dit sind, så du ikke glemmer dem.

19. giv tid til at tænke Alt du gør, begynder med en tanke, og når du holder op med at tænke, stopper du med at handle. Gør det, der kræves for at afsætte tid til at tænke, og se din kreativitet og fantasi tage flyvning.

20. Vælg at inspirere. Nogle gange er den bedste måde at komme ud af din egen måde på at fokusere på inspirerende andre. Hvis du ikke kan have en præfektedag, kan du stadig give en til en anden.

21. Bliv fortrolig med usikkerhed. Det er nemt at miste motivation, når du er bange. Usikkerhed er en stor kilde til frygt, og hvis du kan lære at gøre venner med usikkerhed, kan du fjerne en stor kilde til usikkerhed.

22. Hold det nemt. Det er svært at være motiveret, når du overfylder udfordringer og komplikationer og forvirring. Når du kan holde hvad der er foran dig, er du enkel og specifik, kan du være mere fokuseret og mere effektiv.

23. Få en træner. Nogle gange har selv de smarteste mennesker med de bedste hensigter brug for hjælp. En god træner kan hjælpe dig med at undersøge dig selv på måder, der aldrig ville ske for dig selv. Det kan være en skræmmende udsigt, men belønningen kan være stor. Prefekt coach kan føre dig til at opdage din selvmotivation og tappe ind i en kilde

Похожие статьи

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
All About Martial Arts