Edmonton Makeup Artists: MAC Airbrush Foundations VS Temptu Airbrush Foundations

Vi er et team af makeup-kunstnere, der serverer Edmonton og de omkringliggende områder. Denne blog er at give læsere tips og tricks, da vi videreudvikler og prøver nye produkter og teknikker. Folk, der skal «følge» er brude, andre make-up artister, og folk der generelt er interesseret i makeup.

Torsdag den 30. august 2012

MAC Airbrush Foundations VS Temptu Airbrush Foundations

Efter et år med at undersøge og prøve airbrushing produkter, giver jeg endelig ind. For mange mennesker beder om det. Airbrushing er høj vedligeholdelse, men det er en pæn oplevelse!

Hvilket bringer mig til mig til et par populære airbrushing fundamenter, hvor jeg er kommet på tværs: MAC Airbrushing Foundations og Temptu Airbrushing Foundations (jeg har hørt, at Temptu S / B er bedre end Dinair Paramedical vandtæt airbrush fundament, hvorfor jeg ikke gjorde det ‘t købe det).

Denne silikonefundament giver en meget dyb hudlignende finish. Det er fantastisk til high def TV, film eller skønhed. At være silikone, det sidder på din hud og tilstopper ikke porer. Langvarig? Ikke så meget. Det har sandsynligvis omkring 4 timer af fantastiskhed. og så på den 5. time begynder det at føle, at det glider og glider af huden. Normalt fundamenter, jeg har brugt — jeg kunne altid klappe ned for at blande noget ud. For eksempel, hvis jeg havde solglasmærker på næsebroen, kunne jeg altid blande disse mærker væk ved at klappe dem væk. Men da jeg klappede airbrush fundamentet, ændrede jeg farver på mig — lettere. Det har en underlig overflade oxidation ting, hvor det bliver fundamentet mørkere på overfladen, men efterlader fundamentet under lysere, hvis det giver mening! Så jeg havde et lystfingerprint på mit ansigt. Jeg er sikker på, at det til sidst oxiderede tilbage, men jeg var chokeret! Dette ville nok være et godt fundament for tør til normal hud, men ikke for olieholdige skind.

Dette er også silikone baseret og det efterlader en meget matt finish. Dette har fantastisk opholdskraft og er fantastisk til fedtet hud. Jeg behøvede ikke at blæse i 8 timer, mens jeg normalt skal blotke efter 4 timer. Nu da jeg ridsede det indre hjørne af mit øje, forlod det et manglende sted, hvor fundamentet plejede at være. så jeg forsøgte at klappe ned for at blande det ind. Det smelter ikke ind i det hele. Så jeg var nødt til at gå rundt med et lille manglende sted af fundament nær øje! Solbriller var min bedste ven den dag! Sørg for at bringe en smule fundament eller concealer bare i tilfælde!

Da jeg brugte begge fundamenter, brugte jeg forskellige forskellige primere, så sminket ville vare lidt længere. Du skal bruge primere til disse. Det gør en stor forskel i mærket af primere, jeg brugte. Mine bedste valg er Benefit Porefessional ($ 30 for 22ml) og Too Faced Poreless Primer ($ 30 for 28ml og det er parabenfri). Begge har faktisk hjulpet min hud med at holde mere mat hele dagen (sammenlignet med Temptu primeren, Make Up for Ever primer, Sephora primer, Cover FX primer. Jeg har også ejet MAC prep og prime, men det føltes som om min hud var stingende for en bit så jeg stoppede med at bruge det). Hvis jeg skulle vælge en, ville jeg vælge den Too Faced Poreless Primer at gå med Temptu Airbrush fundamentet. Du får mere for Too Faced, og det gør stort set det samme som Benefit Porefessional.

Anyhoo, baseret på den høje mængde anmodninger, vi har fået til airbrushing, vil vi begynde at tilbyde det næste år! Åh, du heldige 2013 bruder!

Hvis du havde nogen erfaring med airbrushing til kunder eller modtaget airbrushing fra makeup artister, så lad os vide din historie!

Похожие статьи

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
All About Martial Arts