5 bedste skridt til at hæve medarbejdermotivation på arbejdspladsen

Introduktion til medarbejder motivation på arbejdspladsen:

Medarbejder motivation på arbejdspladsen kan være en vanskelig ting. Men hvis der er en spiller, der holder nøglekortene, er det lederen. Ligesom de seneste ledelsesforskninger gennemgås konsekvent «Medarbejdere forlader (eller holder fast) deres ledere, ikke deres firmaer»! Hvis du er en leder af en slags: People Manager, Human Resources Manager, Finance Manager, Operations Manager eller Any-Other-Manager, er du muligvis konstant på udkig efter måder at forbedre medarbejder motivation på arbejdspladsen. I dette indlæg giver vi dig 5 mere kloge måder at klare på dette.

Hvordan øger medarbejdernes motivation på arbejdspladsen?

Forøg dig i forbindelse med medarbejdere

Se, det handler om tilslutninger i dette århundrede. Internettet, sociale medier, cloud computing, heck selv vores traditionelle postkasse (sammen med dens moderne jævnaldrende: email og sea-mail) har alle udviklet sig dramatisk for at hjælpe os med at forbinde mere med andre. Så start din øvelse for at øge medarbejder motivation på arbejdspladsen ved at forbinde med hvert medlem på dit team.

Lad os tale lidt om den personlige forbindelse her. Du ville være overrasket over at kende det store antal ledere vi møder, som aldrig har delt en venlig kop kaffe eller et måltid med flere medlemmer på deres hold. Sikker på, de har været til holdmøder og holdhilsener og flere holdflyvninger. Men hvis du vil have den vigtige en-til-en til at forbinde, der garanterer medarbejdernes motivationsaktiviteter og loyalitet, skal det gøres på et personligt plan. Hvordan ellers vil du finde ud af de * vigtige * ting: som om han er tilfreds med sit liv, hans kone, hans job? Hvis dette er vigtigt for nogen på dit hold, er det din virksomhed at gøre det vigtigt for dig.

Så er der professionelle forbinder, det er virkelig, at vi ledere har tendens til at tage for givet. Det er bundet til at ske på jobbet. Eller gør det?

Vi antager, at et par opmuntringsord og den årlige vurdering er nok til at holde den (professionelle) forbindelse levende. Men det er her, hvor afbrydelser begynder at krybe ind. Se for eksempel tilbage på et tidspunkt, hvor en medarbejder var mægtig overrasket over hans eller hendes lave rating / vandretur. Eller dengang, da nogen chokerede dig med deres opsigelse. Disse situationer indebærer, at medarbejderen og hans / hendes leder har forskellige synspunkter om deres professionelle virkelighed. Yep, professionelle afbryder.

Så hvad kan vi ledere gøre for at overbygge denne afbrydelse? Her er nogle ideer:

 • Vi kunne planlægge månedlige sessioner med enkeltpersoner. (Det kan lyde som meget, når du har et stort hold, men hvis du er vedholdende, kan du finde innovative måder at gøre dette på. Det kan endda ske over en kop kaffe og dræbe 2 fugle med 1 sten.) hensigten er at få en kort, men frugtbar diskussion om, hvordan medarbejderen udfører, og opdatere ham om muligheder for ekspansion. Dette fjerner enhver afbrydelse mellem dig, selvom du viser, at du er bekymret for deres vækst (professionel eller på anden måde).
 • Vi ville også planlægge regelmæssige møder med hele holdet og dele både gode nyheder (store økonomiske resultater, taknemmelighed fra kunder eller ledende medarbejdere, taknemmelighed for stjernespilere osv.) Og dårlige nyheder (dårlige økonomiske resultater, mulighed for lave vandreture i denne sæson muligheden for overarbejde til at se igennem den næste frist osv.) Uanset hvad du skal dele, afslut disse møder på en høj note med lidt sjov og muntre.
 • Introducere topspillere til ledende medarbejdere (enten formelt, via veludarbejdet mail eller uformelt, måske i cafeteriet). Alle medarbejdere elsker at blive bemærket, så denne casual handling vil vinde dig store brownie point og sende medarbejder motivation og præstationer stiger som en raket.

En universel regel at huske er, at der sker forbindelser på individuel vis. Det er dejligt at forbinde som et hold (for at holde deres ånd sammen), men det er lige så vigtigt at give individuel opmærksomhed til hver enkelt person for at holde deres interesse og loyalitet levende.

Vind dem over med belønninger

Dette er et andet område, vi ledere har tendens til at underudnyttes. Vi er så forbruges med at vise vores bedste hele tiden, at vi ofte ender utilsigtet ignorere middelmådige medlemmer af vores team.

Du ser, et professionelt hold er meget som et fodboldhold. Ikke alle spillere kan være stjerne quarterback eller nøgle angriberen. Men hvert medlem har sit sted og bidrager til teamets succes / fiasko. Det er derfor fornuftigt at belønne hver medarbejder i en god sæson, uanset hvor meget deres bidrag er.

Alle kan lide at modtage belønninger; de har den universelle evne til at katapulere medarbejder motivation og ydeevne som intet andet kan. Dette er den absolutte, uendelige sandhed. Det er imidlertid op til dit innovative selv at bestemme belønningens karakter (ideelt baseret på præstationer).

Heldigvis kommer belønninger i forskellige smag og størrelser.

 • Monetære belønninger:

Dette er den mest oplagte masse. Men det, der ikke er indlysende, er, at det til tider giver mening at give en monetær belønning selv på en middelmådig performer, når andre faktorer er til spil. For eksempel kan han have tjent i mange år hos firmaet, og du vil belønne hans loyalitet. Eller han kan allerede være i den laveste ende af lønskalaen og derved bidrage til at reducere medarbejdernes motivation på arbejdspladsen og dårlige resultater.

Selv om dette ofte er det sværeste at tildele, er det (men naturligvis) den mest effektive belønning. Hvis du vælger at gå denne vej, skal du sørge for at medarbejderen også realiserer de kvaliteter, der belønnes (præstationer, loyalitet, attitude osv.).

 • Anerkendelsestildelinger:

Igen kan dette komme i forskellige smag. En personlig plakat, en påskønnelsespost fra topchefen, et gavecertifikat, heck selv en gratis frokost med dig, hvor regningerne på dig alle kan gå langt i at øge medarbejdernes motivation og ydeevne for «opmærksomme søge» medlemmer!

 • Beløn en udfordring:

Den absolutte fløde af topspillere trives ikke kun på penge eller anerkendelse, men også på konstante udfordringer. For denne sjældne medarbejder rammer hans medarbejders motivation og ydeevne taget når han har til opgave at skubbe sig ud over sin komfortzone. Dette er dine kære medarbejdere, så sørg for, at du har en stabil strøm af værdifulde udfordringer for at holde dem ivrige og sultne efter mere.

Et par ord med forsigtighed her: Den bedste måde at bestemme * rigtige * type af pris for et holdmedlem er at bare spørge. Spørg dem, hvordan de kan lide at blive belønnet. (Du kan gøre dette i løbet af en afslappet chat, når faglige grænser er nede.) Tag ikke deres svar for givet!

Vi kender til en leder, der blev flummoxed, da hans medarbejder sluttede lige efter at have modtaget en stjernekunstnerpris på en offentlig platform! Medarbejderens grouse var, at han absolut hadede offentlig opmærksomhed af enhver art. Da han blev anerkendt offentligt, følte han at hans leder havde «forstyrret ham og satte ham på stedet».

Nå, vi sagde, at medarbejdernes motivationsaktiviteter er en vanskelig ting (og nogle gange langt over vores normale logik)!

Find ud af hvad der virkelig betyder noget

Belønninger og tildelinger fra hinanden tager tid at finde ud af, hvad hver medarbejder virkelig ønsker.

Du kan chatte dem op og spørge lige, «Hvad virkelig udløser din Mojo og forbedrer din medarbejders motivation og ydeevne på arbejdspladsen?» (Åh ja, vær den slags støttende leder.) Deres svar vil variere og afhænge af, hvor de er i deres personlige og professionelle liv. For eksempel kan en medarbejder holde penge, erfaring, anerkendelse, balance mellem arbejde og liv, tekniske udfordringer, nærhed til deres hjem, geografiske beliggenhed, nichemarked, venner på arbejde, bekvemmelighed eller andre faktorer kære.

Som altid, forvent at blive overrasket over svarene. For eksempel havde vi engang fortælle sin manager, «Jeg arbejder bare for sjov. Så længe du giver mig et vinduesplads og en god udsigt, er jeg i «. Og dette kom i øvrigt af en mægtig hård arbejdstager!

Endelig være sikker på at gøre brug af de oplysninger, du får. Må ikke bare sidde på det (som vi ledere har tendens til at gøre, når alt for mange ting gør os opmærksom på). Sæt en konkret plan på plads, og del den med din medarbejder. Han vil lyse op, da han hviler på, at hans bedste behov er:

Dette er en tålsikker plan for at styrke medarbejdernes motivation på arbejdspladsen.

Planlæg deres vækst med dem

Hvis der er en ting, der generelt får medarbejdernes motivationsaktiviteter at pumpe, er det vækst: personlig og professionel vækst. Vi bestræber os på at udvide og nå vores højeste potentiale. Hvis du bevidst kan planlægge, dele og deltage i denne udvidelse til et medlem af dit team, har du deres loyalitet og venskab for livet!

Her er nogle afprøvede ideer, som altid virker:

 • Styrk dem til at tage kontrol over deres fremskridt.

Hvis der er en myte der percolates den professionelle verden, er det her: «Min leder er ansvarlig for min forfremmelse og vækst»!

(Huh? Ligesom vi ledere har en tryllestav, der mirakuløst kan medføre ønskede kampagner og vandreture. Hvis vi gjorde det, ville vi være sikre på at bruge det først på os selv!)

For at debunk denne myte, lad dit hold vide, at denne passive og dovne holdning ikke vil få dem til toppen. Gør det selv, da du giver dem mulighed for at tage kontrol over deres vækst. Spørg dem,

 • Hvilken professionel vej nyder de? Er de tech-savvy, people-savvy, operations-savvy, økonomisk savvy osv.?
 • Hvor vil de se sig selv, 2 år fra nu? 5 år senere. På toppen af deres karriere.
 • Hvordan ønsker de at trænge i deres (lange) karriere?

Få dem til at overveje dybt på deres karriere; det er en maraton og ikke en 100m stint. Og onus er på dem for at få deres drømkarriere til at ske. Men selvfølgelig er du fuldt tilgængelig til at støtte og deltage i realiseringen.

 • Styrker deres faglige færdigheder med passende træning.

Dette kan komme som en overraskelse, men træning er endnu en underudnyttet facet i den professionelle verden. Ja, vi deltager i en masse træning (færdighedsbaseret, procesbaseret osv.). Men ofte deltager medarbejderne i uddannelse, blot fordi de burde (deres leder frivillige dem for det), eller fordi de kan (og behandle dette som en velkommen pause fra et monotont job). De går næsten aldrig på uddannelse, fordi de vil gøre det, og synes det er umagen værd.

Problemet ligger i manglen på kommunikation. Enten er medarbejderen eller hans leder uvidende om formålet eller behovet for uddannelse. I stedet overveje at planlægge dit holds træning med deres deltagelse. Del med dem, hvordan du tror dette vil hjælpe deres * vækst *. (Ja, det magiske ord igen!) Giv dem klare direktiver om de tangibles, du vil have dem på grund af det, efter træning. Med denne enkle kommunikation på plads vil træning ikke kun øge organisatorisk effektivitet, men også medarbejder motivation aktiviteter og opfyldelse.

Vær et skinnende eksempel for dig selv

Dette er måske den mest subtile men kraftfulde facet for at forbedre medarbejdernes motivation på arbejdspladsen (det er derfor, vi reddede det til sidst).

Dette kræver, at du har din medarbejder motivation på arbejdspladsen på en all-time høj.

Du ser, medarbejdere elsker ikke / hader deres ledere, de har også tendens til at følge de gode, dårlige og grimme egenskaber hos deres ledere.

Hvis du kommer i hver dag sparket til at være på arbejde, vil du automatisk udstråle og sprede entusiasme og spænding med dit team. På den anden side, hvis du går ind som Mr. I-ikke-forsigtig-sur-ansigt; det også vil blive anerkendt og efterfulgt af dit hold. Ansigtet og holdningen du bærer til at arbejde hverdagsspørgsmål, og er smitsom til dit hold!

Når det er sagt, indgår vi i de tidspunkter, hvor et personligt tilbageslag påvirker din professionelle tankegang. Din medarbejder motivation på arbejdspladsen er nede, ikke fordi du ikke kan lide dit arbejde eller er utilfreds med din chef, men fordi du har andre presserende personlige forhold at håndtere. Du ved helt sikkert, at du simpelthen skal holde igennem denne personlige fase, og din medarbejder motivation på arbejdspladsen vil straks hoppe tilbage til sin høje høj normalitet.

Det er det samme med dit team.

Når du finder et medlem, der glider ned medarbejdernes motivation og præstationsindeks, skal du gøre hvad du måske vil have din leder til at gøre for dig. Har en åben chat med ham / hende og find ud af, hvad der er for dem. Selv om der ikke er noget du kan gøre for at ændre deres personlige situation, ved at vide, at de har din støtte og empati, kan deres medarbejder motivation på arbejdspladsen tilbage til et positivt niveau.

Ansattes motivation på arbejdspladsen er ofte taget for givet; men det er en enorm faktor, der gør eller ødelægger et virksomheds succes. At du er her aktivt forfølger dette emne, viser at du og din virksomhed har dit professionelle hjerte på det rigtige sted. Tricket er også at holde øje med dette mål gennem året, så dine medarbejdere forbliver konsekvent motiverede, produktive og glade.

Vi tror på, at det er muligt, ikke?

Anbefalede artikler

Her er nogle artikler, der hjælper dig med at få flere detaljer om medarbejdermotivationen på arbejdspladsen, så bare gå gennem linket.

Похожие статьи

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
All About Martial Arts