Bear Motive Bowstring — Kabel, 60x Custom Bow Strings

Skrive en anmeldelse

60X Custom Strings
Bear Motive Custom Compound Bowstring & Kabel

Fuldt sæt specialfremstillede Compound Bow-streng og kabler til din Bear Motive Compound-bue. Dette omfatter bowstring med en længde på 61 5/16, styrekabel med en længde på 35 3/16 og buskabel med en længde på 33 3/8. Besøg vores Bear custom bowstrings side for flere bue modeller Egenskaber af en 60X Custom Bear Motive Compound Bow String Set:

  • Proprietary 5 Stage Stretching Process
  • 58 Bowstring Colors
  • 30 servering farver
  • BCY Bowstring Materiale
  • BCY Powergrip Center Servering
  • BCY 3D & Halo String Servering
  • Ingen krybe
  • Ingen Peep Rotation
  • Ingen servering adskillelse
  • 1 års garanti

Sp .: Hvad vil der ske, hvis en fluorescerende eller lettere servering sættes oven på mørkt snor materiale?

A: Når fluorescerende eller lettere servering sættes over toppen af et mørkt snor materiale; det mørke materiale har tendens til at bløde ind i serveringen, der fordrejer betjeningsfarven og bliver i nogle tilfælde halvt gennemskinnelig.

Sp .: Vil din center servering matche dig endelige portioner?

A: Vi forsøger at matche DIN centre og endeforsendelser bedst muligt, men BCY Powergrip fremstilles kun i basisfarverne (Sort, Blå, Flo Grøn, Tan, Flo Orange, Flo Pink, Rød, Hvid). Hvis din endebetjeningsfarve ikke er tilgængelig i Powergrip eller Crossbow Serving, bliver dit center som standard til sort. * Farve tilgængelighed varierer baseret på materiale.

Похожие статьи

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
All About Martial Arts